arrow_drop_up arrow_drop_down


lily koster - coach/trainer/spreker

mijn sprankeling!

Succes is voor mij plezier beleven aan wat ik doe en dat het voor mij betekenisvol is. Ik vind het belangrijk mezelf te blijven ontwikkelen en open te staan voor nieuwe uitdagingen. Mijn basishouding in het leven is rust en tevredenheid ervaren ongeacht de situatie en leven in het hier en nu. Iedere dag weer een hele kunst, levenskunst! En die kunst wil ik je graag leren.

Voor mij staat Sprankeling voor puur en voluit leven. Genieten van het leven. Leven vanuit vertrouwen en mogelijkheden. En vooral schoonheid zien in wat is in plaats van focussen op wat zou kunnen zijn. Dat is wat mij drijft en wat ik anderen breng.

Hoe omschrijf ik mezelf?


Als een intuïtieve, empatische en onbevooroordeelde waarnemer. Of een speelse, enthousiaste en energieke levensgenieter. Maar ook een inspirerende, stimulerende en verbindende gever, die geen uitdaging uit de weg gaat. En een verwonderde, integere en open minded ontdekkingsreiziger. Ik ben gecertificeerd NLP Master Coach (Practitioner en Master), Body & Mind Language Coach/Trainer en ik werk met principes uit Energetic Psychology. Mijn aanpak is tevens gebaseerd op een meer zijnsgerichte visie.mijn aanpak

Doortastend, puur, speels, recht door zee, in het hier-en-nu en afgestemd op de behoeften die er leven. Dat kenmerkt mijn coachaanpak. In een overzichtelijk traject komen we snel tot de kern van de zaak. We formuleren heldere doelen en komen tot praktische handvatten, zodat je direct geïnspireerde stappen kunt zetten. Belangrijk in mijn aanpak is het letterlijk en figuurlijk in beweging komen. Uit je comfortzone. Dat betekent dat niet elke sessie zittend op een stoel in mijn praktijk plaatsvindt, maar dat we datgene doen wat het moment vraagt. Een wandeling, iets creatiefs, een sprong in het diepe. Echter, altijd vanuit een veilige basis.

anderen over mij

lily heeft me geleerd wat voor effect mijn taalgebruik heeft op mezelf. 

Titia

inzichten waar ik de rest van mijn leven wat aan heb. Ik vind een fijn klankbord bij lily.

Sylvia

lily maakt alles zo prettig simpel door haar heldere en speelse aanpak. de gesprekken zijn een feestje.

Ilse

everything that appears, just needs to be seen